Kamagra Gel Upotreba

Residens utmaningar process En Lake Country fastighetsägare uttrycker frustration med den tid det har tagit för att få vatten servas Kamagraonlinesverige till hans parti ett par år efter att ha betalats för att ingå i Lakepine vatten verktyg som togs över av distriktet. https://www.kamagraonlinesverige.se Gordon Blue säger att han betalade en avgift på 3 900 kronor som skulle inkluderas i Lakepine Water-systemet i Carr’s Landing 2010 men hans parti är fortfarande obesvarat av vatten och han har bestämt sig för att lägga den till försäljning i stället för att fortsätta att vänta. ”År efter att ha ansökt om vatten sitter vi torr ”, https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil sa Blue, 75, en pensionär Vancouver bosatt som köpte sitt parti 1981 med planer på att gå i pension till Lake Country. ”På den här tiden har jag lagt ner mycket på marknaden. På det här steget av mitt liv vill jag verkligen hålla mitt huvud mot väggen?” Kamagra Gel  Landstinget i Lake Country tog över det tidigare privatägda Lakepine Water Utility 2011 och lade till distriktets vattensystem och flyttade cirka 70 invånare till distriktsvatten.

Kamagra Gel
Kamagra Gel

Det var ett av flera privata vattenverktyg som distriktet har övertagit sedan det införlivades och det finns flera som fortfarande fungerar i Lake Country. Kamagraonlinesverige Även om Blue’s lot och en annan ingår i gränserna för Lakepine-systemet, är partierna fysiskt belägna i ett område som betjänas av ett annat privatverktyg som heter Moberly-systemet, ett litet verktyg med bara 11 anslutningar. ”När vi blev ombedda att vara en del av Lakepine ville de få så många människor att vara en del av det, så att kostnaderna reducerades för alla, säger Blue. ”Vi vill inte vänta längre. Vi vill ha någon form av service till Lake Country-vattensystemet. https://www.kamagraonlinesverige.se Jag knuffar bara mitt huvud mot väggen och det borde inte vara så. Det här är en negativ inställning till utveckling. ”För närvarande är det enda sättet att få vatten till Blue’s lot och det andra partiet i fråga skulle vara att köra en vattenledning genom en privat egendom öster om de två delarna. Det skulle innebära att köra linjen genom egenskapen av Lake Country borgmästare James Baker.Baker säger att hans land redan har undersökts för ett eventuellt vatten, Kamagra Sverige och han har inga problem som gör att distriktet kan köra en linje genom sin egendom.

Kamagra Sverige
Kamagra Sverige

Men han säger att problemet är mer komplicerat än att bara köra en linje för att tjäna de två delarna. ”Jag skulle vilja se ett system som inkluderade alla (i det området) och bli ett ordentligt system med lämpliga brandflöden, Kamagraonlinesverige bra vattentryck och bra vatten ”, sade Baker. ”Jag tycker att det bara behöver bäst betjäna hela samhället, inte bara två individer. Det finns andra partier som också skulle vilja ha vatten.” Distriktet säger att det har ansökt om bidrag från provinsregeringen för att undersöka hur bäst att ta med boende av Moberly-systemet på distriktsvatten och väntar på att höra om de kommer att få finansiering för studien i år. https://www.kamagraonlinesverige.se Verkstadschef Michael Mercer säger att Lake Country har tagit över flera privata vattenverktyg tidigare men säger att det första steget i processen är undersöker kostnaden för en övertagande, eftersom privata markägare måste betala räkningen. ”Dessa (vattenförsörjning) är mycket komplicerade att ta över. När du ärvser ett vattenförsörjning finns det många sorters problem, säger Mercer som medgav att Blue var mycket unik fall. ”Det här är ett landslåst parti. Vi tittar på det mest kostnadseffektiva sättet. Det finns alternativ men de är väldigt dyra.” För Blue säger han att han väntar på en studie eller att andra åtgärder på hans parti är frustrerande. Kamagra Online Han säger att han har betalat för att vara med i Lake Country-vattensystemet och distriktet har dragit fötterna och tillägger att han inte har något annat än att sätta sin massa på marknaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *